Produkter Service Online-services Broschyrer Referenser Om oss Kontakt Aktuellt Lediga jobb
 
  Skruvkompressorer
  OILFREE.AIR
Kolvkompressorer
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industri-kolvkompressorer
    Boosters
  Dentalkompressorer
  Tryckluftsbehandling
  Styrningar
  Vakuumskruvkompressorer
  Blåsmaskiner
  Mobila kompressorer
  Originaldelar
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Säkerhetsdatablad
  Industry 4.0
 
  

Kolvkompressorer

 

Kvalitet och lönsamhet för hantverksarbete och industriell produktion beror i stor utsträckning på de använda verktygens och maskinernas kvalitet. Moderna kolvkompressorer erbjuder mycket ekonomiska lösningar för många tryckluftsapplikationer. KAESERs kolvkompressorprogram täcker med många modeller och kapacitetsklasser alla behov i detta breda användningsområde.


Classic-kompressorer för hantverkare

"Classic"-serien banar väg för att den prismedvetne ska kunna förses med luft från kvalitetskompressorer. Trots den intressanta prisbilden gör man självklart inte avkall på ekonomi, tillförlitlighet eller livslängd.

För varje användningsområde finns det en lämplig "Classic"-kolvkompressor för många års effektiv och tillförlitlig drift med långa serviceintervall.

Premium-kompressorer för hantverkare

KAESER-kolvkompressorerna i "Premium"-produktserien uppfyller de högsta kraven på kvalitet, tillförlitlighet och brett modellutbud.

Tack vare hög kvalitet på materialet och precisionstillverkning garanteras en varaktig ekonomisk och tillförlitlig drift. Den robusta och testade kvaliteten liksom det låga underhållsbehovet lönar sig.

Eurocomp-kolvkompressorer

De stationära KAESER-kolvkompressorerna i modellserien "Eurocomp" täcker större tryckluftsbehov inom hantverk, småföretag och industri. De kan anpassas till alla platsförhållanden tack vare valmöjlighet mellan liggande, stående eller separat uppställd tryckluftsbehållare.

Ekonomiskt KAESER kvalitetskompressorblock "Made in Germany", effektiv efterkylare i aluminium, underhållsfri direktkoppling – på KAESERs "Eurocomp"-kolvkompressorer kan man alltid lita på.

Kolvkompressorer AIRBOX / AIRBOX CENTER

Med de nya serierna AIRBOX och AIRBOX CENTER erbjuder KAESER för första gången kolvkompressorer med den elektroniska regleringen SIGMA CONTROL basic.

Kompressoranläggningen AIRBOX och AIRBOX CENTER som komplettstation med tryckluftsbehållare, tork och valfritt tillval filterutrustning levereras med kopplingskåp och redo att anslutas.

Högeffektiva IE2-motorer garanterar en energisnål tryckluftsproduktion.

Industrikolvkomressorer

KAESER industrikolvkompressorer är tillförlitliga, robusta, flexibla, långlivade och kräver lite underhåll.

De tysktillverkade kvalitetskompressorerna från KAESER är resultatet av mer än 80 års erfarenhet i tillverkningen av precisionsmaskiner och ger hög kapacitet och bästa ekonomi. 

Boosters

För komprimering till upp till 45 bar (ö) av den tryckluft som produceras av skruvkompressorer kan KAESER KOMPRESSORER erbjuda ett väl avvägt program med boosters. De är perfekt anpassade till KAESER-skruvkompressorer och SIGMA PET AIR-anläggningar.

 
KAESER home Search Sitemap
Mer Info
KAESER Toolbox
Vill Du arbeta hos oss?
Informationsmaterial

ico_contactKontaktformulär

Logo-fewer-CO2-emissions

tillbaka top
Sekretesspolicy, KAESER KOMPRESSORER AB, info.sweden@kaeser.com