Produkter Service Online-services Broschyrer Referenser Om oss Kontakt Aktuellt Lediga jobb
 
  Skruvkompressorer
  OILFREE.AIR
  Kolvkompressorer
  Tryckluftsbehandling
  Styrningar
  Vakuumskruvkompressorer
  Blåsmaskiner
  Mobila kompressorer
  Originaldelar
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Säkerhetsdatablad
  Industrie 4.0
 
  

Allt flera tryckluftsanvändare väljer kompressorer från KAESER

 

Hantverk och näringsliv

Inom industrin täcks tryckluftsbehovet till övervägande del av skruvkompressorer. Detta gäller i ökande grad även för hantverk och näringsliv. KAESERS skruvkompressorer med SIGMA PROFIL återspeglar denna utveckling på ett imponerande sätt: Över hela världen används redan mer än 200.000 av dessa ekonomiska och driftsäkra maskiner.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Dammutsug, förpackning och filtrering

Vakuum-skruvkompressorer används t. ex vid utsugning av damm, förpackning, kontrollprocesser, torkning. avluftning, filtrering, påfyllning av flaskor och tuber. I KAESER vakuum-skruvaggregat används det av KAESER speciellt utvecklade vakuumblocket.

Precis som skruvkompressorerna är dessa aggregat utrustade med den framtidsinriktade styrningen SIGMA CONTROL 2 på industri-PC-bas.

Tillverkning av PET-flaskor

För detta växande användningsområde har KAESER KOMPRESSORER utvecklat en mycket ekonomisk systemlösning. SIGMA PET AIR-anläggningen består av ett lågtryckssteg (skruvkompressor, styrluft) och ett högstryckssteg (booster, blåsluft) samt kyltork. Dess fördelar är de låga anskaffnings- och driftskostnaderna samt den höga driftsäkerheten.

screw compressors

rotary blowers

Övertryck och vakuum

KAESER blåsmaskiner med OMEGA-PROFIL används för produktion av övertryck och vakuum t. ex. vid torkning, ventilation av reningsbassänger, transport av pulverformade eller korniga material, rengöring genom utsug, kontroll och förpackning.

Tryckluft för fartyg

KAESER KOMPRESSOREN levererar även ett tryckluftssortiment som är speciellt anpassat till kraven vid användning på exempelvis fartyg och båtar. Skruvkompressorer kan exempelvis användas för att producera arbetsluft eller tryckluft för speciella användningsområden som vid produktion av kväve. Dessutom kan blåsmaskiner användas för hantering av avloppsvatten på stora kryssningsfartyg.

Mobilair diesel-driven compressors

Tunnelbyggnation och vattenskydd

Dieseldrivna Mobilair-byggkompressorer är både ekonomiska och mångsidiga: De används t.ex. för att säkerställa tryckluftsförsörjningen vid tunnelbyggnad (bl.a. i Gotthard-bastunneln) eller när tryckluftslänsar snabbt skall läggas vid sanering av vattendrag efter oljeutsläpp.

 
KAESER home Search Sitemap
Mer Info
KAESER Toolbox
Vill Du arbeta hos oss?
Informationsmaterial

ico_contactKontaktformulär

Logo-fewer-CO2-emissions

tillbaka top
Sekretesspolicy, KAESER KOMPRESSORER AB, info.sweden@kaeser.com