Produkter Service Online-services Broschyrer Referenser Om oss Kontakt Aktuellt Lediga jobb
 
  Skruvkompressorer
OILFREE.AIR
  Kolvkompressorer
  Dentalkompressorer
  Tryckluftsbehandling
  Styrningar
  Vakuumskruvkompressorer
  Blåsmaskiner
  Mobila kompressorer
  Originaldelar
  SIGMA PET AIR
  SIGMA AIR UTILITY
  Säkerhetsdatablad
  Industry 4.0
 
  

Skruvkompressorer med torrkompression

 

Tekniska data

Tvågstegs,
Kapacitet upp till 51 m³/min,
Tryck 4, 6, 8 och 10 bar


En ny dimension av torrkomprimering
Tvåstegs torra skruvkompressorer från KAESER övertygar både med genomtänkt konstruktion och med många innovativa detaljer. Och naturligtvis i bokstavlig KAESER-kvalitet.

Hållbart pålitlig
Tryckluft måste helt enkelt alltid finnas där den behövs. För att det ska förbli så i många år är KAESER:s skruvkompressorer med oljefri torrkompression särskilt robust byggda. Ttill sin konstruktion omfattar KAESER KOMPRESSORER:s nästan hundra år långa erfarenhet av maskinkonstruktion – för tillförlitligt tryckluft under lång tid.

Beprövat och innovativt
Runt det torra tvåstegs skruvkompressorblocket har ingenjörerna från KAESER i det toppmoderna forsknings- och utvecklingscentret i Coburg skapat ett anläggningskoncept som erbjuder en rad olika innovativa detaljer. Torra skruvkompressorer från KAESER kan t.ex. levereras med luftkylning för effekter på upp till 355 kW.

Kostnadseff ektivitet som standard
När det gäller avgörande totalkostnader för investeringsprodukter som kompressorer eller kompletta tryckluftssystem lönar det sig att använda sig av KAESER-kvalitet och -kompetens: För endast ett perfekt anpassat samspel av energieffektivitet, service/underhåll och tryckluftsystemet som sådant kan garantera lägsta möjliga tryckluftskostnader och maximal tillgänglighet.

Servicevänlig
Redan från början var servicevänligheten ett centralt krav vid utvecklingen. Mindre förbrukningsdelar och högklassiga material bidrar till mindre servicebehov, längre underhållsintervall och längre livslängd. God tillgänglighet tack vare stora servicedörrar och kylare som kan vridas ut är två andra detaljer som bidrar till att minska kostnader och tidsåtgång för service.


 
KAESER home Search Sitemap
Mer Info
Teknik som övertygar
Pålitliga och säkra
Smarta lösningar i detalj
Eff ektiva driv- och kylsystem
Alternativt med varvtalsreglering (SFC)
Maximal besparing tack vare energiåtervinning
Trycklufttorkning vid torra skruvkompressorer

ico_contactKontaktformulär

Logo-fewer-CO2-emissions

tillbaka top
Sekretesspolicy, KAESER KOMPRESSORER AB, info.sweden@kaeser.com