Produkter Service Online-services Broschyrer Referenser Om oss Kontakt Aktuellt Lediga jobb
 
  Skruvkompressorer
  OILFREE.AIR
  Kolvkompressorer
  Dentalkompressorer
  Tryckluftsbehandling
  Styrningar
  Vakuumskruvkompressorer
  Blåsmaskiner
  Mobila kompressorer
  Originaldelar
  SIGMA PET AIR
SIGMA AIR UTILITY
  Säkerhetsdatablad
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

Det hybrida kraftpaketet

Betala bara för tryckluften
Föreställ dig att din investering i ett nytt tryckluftssystem inte skulle kosta ett öre: du behöver varken använda eget eller låna kapital, samtidigt som du får ett toppmodernt system, både tekniskt och ur energisynpunkt. Tryckluftsförsörjningen säkerställs permanent, och varken underhåll eller skötsel kräver ekonomiska resurser eller humankapital ur företaget. Låter det bra? Det är bra. Läs själv så får du se!

Kompromisslöst positivt
Du behöver inget eget kraftverk för energiförsörjningen. Varför skulle du då vilja försämra din egenkapitalkvot genom att investera i ett helt tryckluftssystem? Välj istället SIGMA AIR UTILITY från KAESER – vi tillverkar, installerar och sköter tryckluftssystemet. Och du får stora fördelar av detta: pålitlig tryckluftsförsörjning med maximal energieffektivitet och tydlig kostnadstransparens.

Allt från en kunnig leverantör
Tryckluft är ett alltför viktigt produktionsmedel för att överlåta tillverkningen av den till andra än specialister med hög kompetens. Det hybrida kraftpaketet från KAESER KOMPRESSOREN är skräddarsytt: Avslutningsvis erbjuder KAESER inte bara tjänster som är helt anpassade efter specialiserade tryckluftsexperter. Som kompressortillverkare och leverantör av tryckluftssystem tillverkar KAESER även ”hårdvarukompressorer”, tryckluftsberedningssystem och toppmoderna tryckluftshanteringssystem – med den internationellt erkända kvalitetsmärkningen ”made in Germany”. KAESER:s teleservice, logistikcentret och ett omfattande servicenät ökar tillgången på tryckluft ytterligare. Allt hör ihop.

Transparent och pålitligt
Den som köper tryckluft istället för en kompressorstation får maximal kostnadstransparens. Istället för komplexa blandningsberäkningar betalar du ett fast pris per kubikmeter tryckluft som fastställs i långtidsavtal. Grundpriset under avtalsperioden täcker både anläggnings- och driftkostnaderna, samt grundkostnaderna för tryckluft. För extra tryckluftsleveranser gäller ett individuellt fastställt pris som även det regleras i avtalet.


Det permanenta utmaningen:

”Rörliga kostnader istället för fasta”

Företag bör höja andelen rörliga kostnader i förhållande till de fasta kostnaderna. Det skyddar företagen mot kraftiga försämringar i rörelsemarginalen och likviditeten i kristider med försämrad omsättning. Därigenom säkrar företagsledningen bl.a. företagets överlevnad i kristider.

 
KAESER home Search Sitemap
Mer Info
Den intelligenta formen av säker och effektiv tryckluftsförsörjning
Broschyr:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKontaktformulär

Logo-fewer-CO2-emissions

tillbaka top
Sekretesspolicy, KAESER KOMPRESSORER AB, info.sweden@kaeser.com