Produkter Service Online-services Broschyrer Referenser Om oss Kontakt Aktuellt Lediga jobb
 
 
  

Kaeser

 

Kaesers nya byggnad

Hör gärna av dig till oss. Vi vet att vi är ett intressant alternativ nästa gång du ska investera i en ny kompressor, teckna serviceavtal eller något annat.

Kaeser Kompressorer är en av världens största tillverkare av tryckluftssystem med ursprung i Tyskland och med ca. 5 500 anställda runt om i världen. I Sverige är vi en av de största tryckluftsleverantörerna på den inhemska marknaden. Vi tillverkar och säljer kompressorer i premiumklassen. Produkterna har mycket hög driftsäkerhet samtidigt som de är energisnåla.

Samtliga skruvkompressorer är försedda med vår unika Sigma-profil vilket inte bara gör dem energisnålare utan också sänker service- och underhållskostnaderna. Huvuddelen av en kompressors totala kostnad är energin som under dess livslängd kan uppgå till mer än 75 % av investeringskostnaden. Med vårt koncept minskar man företagets elkostnader rejält. Förebyggande underhåll ger alltid maximal livslängd. Därför finns vi nära dig – dygnet runt. Till skillnad från andra aktörer i branschen har vi servicetekniker och egna serviceverkstäder över hela landet. Och vi ser alltid ser till att våra kunder får den tryckluft du har behov av - varken mer eller mindre, frekvensstyrd eller ej. Det är vad vi kallar för intelligentare tryckluft.

 
KAESER home Search Sitemap
Mer Info
KAESER Toolbox
Vill Du arbeta hos oss?
Informationsmaterial

ico_contactKontaktformulär

Logo-fewer-CO2-emissions

tillbaka top
Sekretesspolicy, KAESER KOMPRESSORER AB, info.sweden@kaeser.com